Drugo stonotenisko kolo – rezultati i raspored

U drugom kolu Super lige Srbije za žene su stonoteniserke Uniree izgubile u Uzdinu od ekipe novosadskog Radničkog 2:4. U 3. kolu igraju u Novom Sadu protiv STK Novi Sad.

Meč drugog kola Prve lige Srbije za muškarce u Uzdinu između Uniree i subotičkog Spartak STOSS-a je odložen. Unirea gostuje u 3. kolu u Nišu gde igra 1. oktobra meč protiv Železničara.
Stonoteniseri debeljačkog Spartaka su u Prokuplju pobedili Topličanin 4:1. U 3. kolu se spartakovci sastaju protiv Borca iz Paraćina. Meč u Debeljač igra se u subotu 1. oktobra sa početkom u 18. časova.
Stonoteniserke Spartaka se u okviru drugog kola Vojvođanske lige izgubile u Debeljači protiv Rohama iz Nove Crnje 1:4. Drugog oktobra “spartanke” putuju u Nikolince na megdan Rapidu.
Stonoteniseri Doline  su u Padini savladali Profilajna iz Ečke u Banatskoj ligi rezultatom 4:2, dok su stototeniserke Doline u Beočinu pobedile istoimenu ekipu u drugom kolu Vojvođanske lige 4:0. Drugog oktobra u 10. časova stonoteniserke Doline dočekuju u Padini Čelarevo. Stonoteniseri Doline se u 3. kolu u Ruskom Selu sastaju dan ranije protiv ekipe Čarnojevića.
Stonoteniseri Slavije ’96 iz Kovačice su u 2. kolu Banatske lige pobedili Roham iz Nove Crnje 4:2. Prvog oktobra gostuju u 3. kolu Banatske lige Galadskoj u Kikindi.
Stonoteniserke Slavije ’96 u Drugoj saveznoj ligi su pobedile u Mihajlovu Tornado 4:0 a u okviru trećeg kola sastale su se ranije u Kovačici protiv Temerina i pobedile rezultatom 4:1.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *