Opštinsko školsko takmičenje u stonom tenisu

Osnovna škola „Maršal Tito“ u Padini bila je 27. septembra domaćin opštinskog školskog takmičenja osnovnih škola u stonom tenisu. Sva četiri prva mesta osvojili su Kovačičani.

U konkurenciji devojčica ekipno prvoplasirana je Osnovna škola „Mlada pokolenja“ iz Kovačice a zatim slede na drugom mestu OŠ „Sveti Georgije“ iz Uzdina, treća OŠ „Maršal Tito“ iz Padine i četvrta OŠ „Moša Pijade“ iz Debeljače.
I u ekipnoj konkurenciji kod dečaka je na prvoj poziciji bila OŠ „Mlada pokolenja“ iz Kovačice, drugoplasirana je OŠ „Moša Pijade“ iz Debeljače a treća OŠ „Maršal Tito“ iz Padine.
U pojedinačnoj konkurenciji kod devojčica titulu najbolje stonoteniserke osvojila je Danijela Karkušova iz Kovačice, vicešampionka je Svetlana Sladeček iz Padine, na trećem stepeniku pobedničkog postolja stajala je Aleksandra Romanov iz Debeljače, dok je četvrta bila Daniela Bosika iz Uzdina.
U pojedinačnoj konkurenciji kod dečaka najbolji je bio Andrej Holubek iz Kovačice, odmah do njega Sebastian Vereski iz Debeljače a treći Jan Hlavati iz Padine.
Prvaci u svim kategorijama braniće boje naše opštine na okružnom takmičenju krajem oktobra. Domaćin ovog turnira biće Osnovna škola „Mlada pokolenja“ iz Kovačice.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *