Pobeda Poleta, remi Vojvodine, Uniree i Spartaka, porazi ostalih timova

U osmom kolu Vojvođanske lige Istok su oba naša kluba izgubili mečeve. Kovačička Slavija kod kuće od Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva 1:3 a padinska Dolina u Banatskom Velikom Selu od Kozare 0:8.

Slavija je četrnaesta sa sedam bodova a Dolina šesnaesta bez boda.

U subotu 8. oktobra igra Slavija  u Novim Kozarcima protiv Slovode, dok je Dolina domaćin Proleteru iz Banatskog Karlovca. Utakmica u Padini u nedelju 9. oktobra počinje u 15. časova.

I u Prvoj južnobanatskoj ligi odigrano je osmo kolo. Vojvodina iz Crepaje je na stadionu Sto topola odigrala 2:2 sa Borcem iz Starčeva. Naša “Voša” je i dalje na šesnaestom mestu ali sada sa 4 osvojena boda. Sledeći meč igraju Crepajci protiv Partizana u Uljmi u subotu 8. oktobra.

U opštinskom derbiju petog kola Druge južnobanatske lige Zapad Sever su u Uzdinu Unirea i Spartak 1911 iz Debeljače odigrali nerešeno bez golova. U Idvoru je Polet savladao Omladinac 1927 iz Opova sa 2:0. Samoška Pobeda je u ovom kolu bila slobodna. Spartak 1911 je na drugom mestu sa 10 osvojenih bodova, peta Unirea ima osam, sedmi Polet tri a Pobeda deveta sa jednim bodom. U šestom kolu je novi opštinski derbi: u nedelju 9. oktobra u 15. časova i 30. minuta Pobeda u Samošu dočekuje Unireu, fudbaleri Poleta putuju istog dana u Vojlovicu na megdan Mladosti, dok drugoplasirani Spartak dočekuje treći Glogonj.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *