Pobede Slavije, Vojvodine i Spartaka, remi Poleta

Prošla je trećina fudbalskog prvenstva Vojvođanske lige Istok i Prve južnobanatske lige.

U višoj ligi je Dolina iz Padine izgubila od Jedinstva u Novom Bečeju 0:5 a Slavija u Kovačici pobedila Radnički iz Sutjeske rezultatom 2:0.
Posle desetog kola je Slavija na trinaestom mestu na tabeli sa osvojenih deset bodova, dok je Dolina na šestaestom mestu bez osvojenog boda.
Oba kluba sledeće prvenstvene mečeve igraju u nedelju 23. oktobra: Slavija putuje u Nakovo na megdan četvrtom Poletu a Dolina u Padini dočekuje drugoplasirani Dinamo 1945 iz Pančeva. Utakmice počinju u 14. časova.
U desetom kolu Prve južnobanatske lige Vojvodina iz Crepaje je u komšijskom derbiju na stadionu Sto topola pobedila Jugoslaviju iz Jabuke rezultatom 2:1. Posle prve trećine šampionata je naša “Voša” na petnaestom mestu na tabeli sa osvojenih sedam bodova. Fudbaleri Vojvodine putuju 23. oktobra na megdan Budućnosti u Alibunar. Mečevi Prve južnobanatske lige igraju se u 15. časova.
U sedmom kolu Druge južnobanatske lige Zapad Sever naši klubovi su postgli sledeće rezultate:
U Glogonju: Glogonj – Pobeda Samoš 15:0, u derbiju kola u Barandi Radnički – Spartak 1911 Debeljača 2:3, u Idvoru Polet – Tempo Sefkerin 1:1, a slobodan klub bila je Unirea Uzdin. Na tabeli prvi Spartak ima šesnaest bodova, peta Unirea jedanaest, osmi Polet iz Idvora četiri boda, dok deveta Pobeda ima jedan bod. U osmom kolu 23. oktobra u 15. časova sastaju se u opštinskom derbiju u Debeljači Spartak 1911 – Polet Idvor, u Samošu Pobeda čeka Radnički iz Barande, a u Uzdinu Unirea dočekuje Glogonj.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *