Rezultati novog kuglaškog kola

U petom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina prvoplasirana Alimenta je na kuglani u Novom Sadu savladala Slaviju iz Kovačice 7:1 a identičnim rezultatom 7:1 je u Bačkoj Topoli Eđšeg pobedio Spartak iz Debeljače.

Slavija je peta sa dva a Spartak sedmi bez boda. U subotu 29. oktobra Slavija dočekuje NS 1932 iz Novog Sada. Meč na kuglani u Kovačici počinje u 16. časova, dok kuglašice Spartaka sutradan 30. oktobra igraju protiv Vrbasa. Duel počinje u 15. časova.
Kuglaši su u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina odigrali sedmo kolo. Dolina iz Padine je savladala Dunav u Bačkoj Palanci 5:3, dok je Slavija iz Kovačice izgubila u Padini od Apatina 1:7. Dolina je peta sa osam, Slavija šesta sa šest bodova. Osmo kolo igra se 29. i 30. oktobra. Dolina u nedelju dočekuje u 13. časova novosadsku Vojvodinu, dok Slavija istog dana putuje u Vrbas na megdan Dunavu iz Bačke Palanke.
U osmom kolu Prve vojvođanske lige je Spartak iz Debeljače izgubio u Kljajićevu od istoimenog kluba 3:5. Spartakovci su peti na tabeli sa 10 osvojenih bodova. U nedelju 30. oktobra se na kuglani u Debeljači sastaju u 10. časova protiv Železničar aiz Inđije.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *