Mrak poslednji put pred publikom

Kolektiv Kreativnih amatera najavio je za petak 16. decembar poslednje ovogodišnje izvodjenje predstave Mrak.

Reč je o najnovijem ostvarenju ovog kolektiva koje je do sada odigrano pet puta – osim u Kovačici MRAK je imala priliku da vidi i publika u Bačkom Petrovcu i Pivnicama. U predstavi igraju Andrea Karas, Darina Dudok, Jan Hrćan, Miroslav Sabo i Marek Halupa.

Predstava će i ovoga puta biti odigrana na maloj sceni u prostorijama KOKRAMa na prvom spratu doma kulture u Kovačici sa početkom u 19 sati. Pošto je broj mesta ograničen karte se mogu nabaviti u predprodaji danas 14. i sutra 15. decembra u prostorijama KOKRAMa u vremenu od 19 do 22 sata.

Režiser i scenarista Dragan Karlječik je ovim ostvarenjem samo potvrdio da nesvakidašnja priča, dobra gluma i pravi svetlosni efekti daju najbolje rezultate.

Radnja predstave je smeštena u čovekovu dušu u kojoj se odigrava bitka izmedju svetla i tame – dobra i zla. Posebnu čar ovom ostvarenju daje sama atmosfera pošto se predstava igra u skoro potpunom mraku. Muzika je originalna i speciajano je radjena ovu predstavu.

Podsetimo, na ovogodišnjoj 47. Smotri slovačkog amaterskog pozorišnog stvaralaštva Srbije „Pozorišne lovorike 2016“, za predstavu MRAK je Kolektiv Kreativnih Amatera dobio nekoliko nagrada, izmedju ostalog i nagradu za najbolji originalni tekst. Ovaj pozorišni projekat je podržao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *