Vajana I Stado – hitovi u kovačičkom bioskopu

Dva nova bioskopska hita u Kovačici u Domu kutlure 3. oktobar biće prikazana sutra, 20. decembra.

Film namenjem najmlađima pod nazivom VAJANA u 3D projekciji posetioci bioskopa moći će da pogledaju u 18 časova.
 
Vajana je animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“.

Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama.

Cena ulaznice za ovu projekciju je 250 dinara.

Nešto kasnije, u 20 sati u bioskopskoj sali DK 3. oktobar u Kovačici prikazivaće se film našeg legendarnog glumca, a u ovom ostvarenju I producenta, Nikole Koja.

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno.

Cena ulaznice za ovu projekciju je takođe 250 dinara.

 

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *