Stonoteniska anketa na sajtu Stoni tenis org

Među pet najvećih uspeha srpskog stonog tenisa u 2016. godini prema  popularnom stonoteniskom portalu Stoni tenis.org pominju se čak dva puta Uzdinci: Izabela Lupulesku i Nikolae Lupulesku.

Juniorke Srbije – Jokić, Vignjević, Šurjan i Lupulesku – predvođene trenerom Nikolajom Lupuleskuom osvojile su srebrnu medalju na Evropskom juniorskom prvenstvu u Zagrebu, dok je Izabela Lupulesku stajala na pobedničkom postolju i na Svetskom juniorskom prvenstvu u Kejptaunu osvojivši bronzanu medalju u mešovitom paru sa Darkom Jorgićem iz Slovenije.

U anketi mogu učestvovati svi ljubitelji stonog tenisa posetom pomenutom sajtu a navijači Izabele kliknuti na jedan od dva uspeha ako žele da Uzdinka trijumfuje u prestižnoj anketi.

Pored pomenutih uspeha se među najvećim rezultatima ističe i bronzana medalja Aleksandra Karakaševića na Evropskom prvenstvu za seniore u Budimpešti, zatim njegovo učešće na Olimpijskim igrama u Riu, kao i četiri medalje naših stonoteniserki i stonotenisera na Paraolimpijski igrama u Riu.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *