Konkurs za Izbor najboljih sportista opštine Kovačica do 15. januara

Konkurs za Izbor najboljih sportista opštine Kovačica za 2016. godinu traje do 15. januara 2017. godine. Pojedinci ili klubovi treba prijave da dostave na adresu Sportskog saveza opština Kovačica u ulici Maršala Tita broj 50 ili donesu direktno saradniku za sport i fizičku kulturu Angeli Marić. Nominacije obavezno treba da sadrže lične podatke o predloženom pojedincu ili ekipi, mestu i datumu održanih takmičenja i fotokopije diploma kao dokaz o plasmanu.

Biraće se najbolji u sledećim kategorijama: dve sportske nade, kadeti – pojedinačno i ekipno, kadetkinje – pojedinačno i ekipno, juniori – pojedinačno i ekipno, juniorke – pojedinačno i ekipno, seniori – pojedinačno i ekipno, seniorke – pojedinačno i ekipno, sportista godine, sportistkinja godine, sportski radnik, zaslužni sportista i najbolja škola.

Proglašenje pobednika očekuje se oko 20. januara a razmatra se i mogućnost da se od ove godine Konkurs za Izbor najboljih sportista naše opštine traje krajem novembra i početkom decembra a da svečano proglašenje pobednika bude – kao i kod sličnih proglašenja u drugim opštinama, regionima, vojvođanskim i srpskim sportskim redakcijama i institucijama – oko 20. decembra.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *