Poznat raspored kontrolnih utakmica Doline

Većinu kontrolnih utakmica pred početak prolećnog dela šampionata Vojvođanske lige Istok će fudbaleri Doline odigrati u Padini.

Prvi prijateljski meč na programu je 11. februara kada u Padini gostuje Borac iz Starčeva, 19. februara igraju crveno-plavi kod kuće protiv Mladosti iz Banatskog Despotovca a nedelju dana kasnije, 25. februara se u Padini sastaju bivši prvoligaš Dolina i bivši srpskoliogaš Spartak iz Debeljača. U jednom od dva termina – 16. februara ili 22. februara – će u Padini gostovati jedan klub iz Beograda.

Prvog marta se u Padini Dolina sastaje protiv Jedinstva iz Kačareva a jedini put će svoj kontrolni meč na strani odigrati protiv Borca u Starčevu 5. marta.

Trenerski tandem Nikola Marjanović i Jano Šulja vodiće sastav i u prolećnom delu prvenstva. Nova Uprava Fudbalskog kluba “Dolina” odlučila je da igrači koji nisu bili iz Padine a oblačili su crveno-plavi dres na prvensztvenim mečevima u jesenjem delu prvenstva mogu da napuste klub. U toku su pregovori da se angažuju osam igrača iz nižerazrednih beogradskih klubova: jedan golman, po tri odbranbena i vezna igrača, kao i dva napadača.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *