13 učenika iz naše opštine danas na Zonskoj smotri recitatora

Opštinska smotra recitatora je ove godine okupila 56 učenika iz osnovnih škola opštine Kovačica i gimnazije Mihajlo Pupin. Učenici su bili podeljeni u tri kategorije – niži uzrast, odnosno učenici od prvog do četvrtog razreda, srednji uzrast, učenici od petog do osmog razreda i stariji uzrast, odnosno srednjoškolci.

Sa opštinske smotre održane u utorak 21. marta u Poslovno – rekreativnom centru Relax u Kovačici u dalji tok takmičenja, odnosno Zonsku smotru koja se 31. marta održava u Kovinu plasiralo se ukupno 13 recitatora. U kategoriji nižeg uzrasta našu opštinu će predstavljati Lena Atanacković iz Crepaje, Ivor Brtka i Adrijan Đinja iz Kovačice, Nataša Stanjo i Miroslav Macek, učenici iz Padine.
U kategoriji srednjeg uzrasta pet recitatora nastupiće na zonskoj smotri a to su Monika Rac iz Debeljače, Anastasija Oalđe iz Uzdina, Anđela Ćulibrk iz Crepaje, Igor Čižik i Danijela Severini iz Kovačice. U okviru kategorije starijeg uzrasta, u Kovinu nastupaju gimnazijalci Ivan Cicka iz Kovačice, Anelija Babuc iz Uzdina i Aleksandra Čižik iz Kovačice.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *