Novi uspeh karatista iz Kovačice

Još jedan uspeh Karate kluba Kovačica ostvaren je ovoga puta na pozivnom turniru pod nazivom Dunav kup održanom 14. maja u Beočinu.  Na poziv Karate federacije Srbije pozvano je osam reprezentativaca Kovačice sa šireg spiska reprezentativaca naše zemlje čak sedam reprezentativaca je osvojilo medalju.

Internacionalni turnir Podunavskih zemalja održan je u organizaciji Karate sveza Vojvodine a na ovom prestižnom turniru srebro je osvojio Petar Njegrulj, dok su bronze osvojili Nađa Lakičin,Uroš Krstić, Nemanja Živkov, Anđela Lakičin, Siniša Ilibašić i Nikola Subin.
Medalju nije osvojio Dejan Krkljuš.

Ovo je bila poslednja provera reprezentativaca pred Balkansko prvenstvo a dobru formu su potvrdile reprezentativke iz Kovačice Nađa Lakičin i Anđela Lakičin.

Sledeća takmičenja su 4. juna na Internacionalnom turniru Roda kup u Beogradu i 5. juna u Sremskim Karlovcima.

Trener Dragan Vukelić je u izjavi za naš program rekao da je veoma  zadovoljan nastupom reprezentativaca. Ovim rezultatima pokazujemo da je stasala jedna generacija karatista koji će u kontinuitetu donositi vrhunske rezultate, sve to postižu sa treninzima na parketu a takmiče se na tatamiju što mnogo otežava trenažni proces, ističe u izjavi Vukelić.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *