Kovačičani uspešni i u Beogradu

Još jedan odličan nastup takmičara Karate kluba Kovačica, ovoga puta 4. juna u Sportskoj hali Ranko Žeravica u Beogradu na Internacionalnom turniru Roda Kup.

Kovačičani su nastupili sa sedam takmičara, osvojili 6 medalja: zlato je osvojila Nađa Lakičin, srebrno odličje pripalo je Urošu Krstiću, dok su bronzanu medalju izvojevali Anđela Lakičin, Nikola Subin, Petar Njegrulj i Siniša Ilibašić. Bez medalje je ostao Nemanja Živkov.

Ovo je odličan uspeh Kovačičana pošto je na turniru nastupilo preko 800 takmičara na poslednjem turniru u proljećnoj sezoni.

Polovinom juna biće polaganje a potom pauza do početka škole.

Trener Dragan Vukelić je u izjavi za naš program rekao da je izuzetno zadovoljan nastupom njegovih takmičara koji su samo ovaj vikend doneli u Kovačicu trinaest medalja a radi se o veoma jakim turnirima. Vukelić je veoma zadovoljan i celom sezonom. Kovačičani su osvojili pregrš medalja na značajnim prvenstvima: sedam Vojvodine, tri Srbije uz peto mesto na Balkanskom prvenstvu. Ovo su prema strategu kluba najbolji rezultati do sada a postižu se sa pionirima i nadama kojii će, nada se Vukelić, donositi vrhunske rezultate u kontinuitetu dugi niz godina.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *