Raspored prvih kola Prve južnobanatske lige

Prema rasporedu Prve južnobanatske lige Slavija se u prvom kolu sezone 2017/18 sastaje 20. avgusta protiv Vojvodine iz Seleuša.

Druga od tri Vojvodine iz ovosezonske lige – Vojvodina iz Crepaje domaćin je Slaviji 27. avgusta. U trećem krugu 3. septembra u Kovačicu dolazi Dunav iz Banatske Palanke. Desetog septembra fudbaleri iz sela naive putuju za Grebenac na megdan Vulturulu. Prvo i drugo kolo počinje u 17. a treće i četvrto  u 16. časova i 30. minuta. Peto je na programu pola sata ranije u 16. časova 17. septembra a Slavija je domaćin Streli iz Ivanova.

Dolina se u prvom kolu kod kuće sastaje najpre sa Crvenom zvezdom iz Pavliša, u drugom Padinci igraju takođe kod kuće, ovoga puta protivnik je Jugoslavija iz Jabuke. Prvo gostovanje crveno-plavih je u Kačarevu, u subotu  2. septembra. Treći od četiri kola u Padini igra Dolina protiv Jedinstva iz Vlajkovca 10. septembra a u petom kolu putuju u Banatsko Novo Selo: sastaju se protiv Sloge.

Vojvodina iz Crepaje pre derbija na stadionu Sto topola protiv Slavije igra u prvom kolu u Starčevu protiv Borca. Crepaja  u trećem i četvrtom kolu gostuje: najpre protiv imenjakinje u Seleušu a zatim u Pavlišu protiv Crvene zvezde. Posle Slavije, Vojvodina je domaćin protiv Dunava iz Banatske Palanke 17. septembra.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *