Slavija ostala bez tima i takmičenja

Na osnovu ovlašćenja Izvršnog odbora Fudbalskog saveza područja Pančevo i u skladu sa Statutom Fudbalskog saveza područja,

Sekretarijat Izvršnog odbora Fudbalskog saveza područja Pančevo je na sednici održanoj 15. avgusta zbog neizmirenih troškova prema Fudbalskom savezu Vojvodine i Fudbalskom savezu područja Pančevo doneo odluku da se seniorski tim Fudbalskog kluba Slavija isključi iz daljeg takmičenja Prve južnobanatske lige u takmičarskoj 2017/18 godini, stoji u odluci koji je potpisao predsednik Fudbalskog saveza područja Pančevo Predrag Ratković. Mesto „slavijaša“ će u sezoni 2017/18 zauzeti Partizan iz Uljme.

Kovačičanima je, prema rečima Gordane Krstić iz pomenutog područnog saveza, ostavljena mogućnost nastupa u Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad – Sever već ove sezone ukoliko izmire sve obaveze prema oba saveza u roku od 15 dana. U suprotnom, Slavija će krenuti sa takmičenjem iz najniže lige u sezoni 2018/19.

Slaviju iz Kovačice su u međuvremenu napustili mnogi igrači: golman Dušan Kralik i bočni igrač Renato Jovnaš su potpisali pristupnicu Dolini iz Padine, kapiten Pavel Čižik braniće boje Vulturula iz Grebenca a njegov brat Danijel Radničkog iz Sutjeske, Stanislav Dudaš oblačiće crveno-beli dres Spartaka iz Debeljače, iz kluba su u druge klubove otišli i Miodrag, zatim braća Karna, Ćirić, Zupković, golgeter Gigović je otišao u Mladost iz Omoljice a golman Trbojević u Borac iz Starčeva.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *