Uspeh karatista iz Kovačice

  

Sedamnaestog septembra je Karate klub „Kovačica“ nastupio sa sedam  takmičara na Internacionalnom turniru u Bijeljini u konkurenciji oko 700 takmičara iz 56 klubova. Kovačičani su osvojili 5 medalja.

Odličan start takmičara iz sela naive na početku jesenje sezone: srebro su osvojili Anđela Lakičin i Siniša Ilibašić a bronzu Nađa Lakičin, Nemanja Živkov i Uroš Krstić a takmičari Nikola Subin i Petar Njegrulj ovaj put su ostali bez odličja.

U nedelju 24 septembra takmičare Kovačice očekuje  jako takmičenje Kup Vojvodine koji će se održati u Inđiji. Takmičenje je izborno  za Balkanske školske igre koje će se održati u novembru u Novom Sadu, kao i kvalifikacije za Školsko prvenstvo Srbije u karateu koje će se održati na proleće.

Trener Vukelić u izjavi za naš program kaže da je zadovoljan startom njegovih takmičara, tek je početak sezone a očekuju ih brojna prvenstva. U nedostatku sredstava Karate klub Kovačica nije bio nigde na pripremama pa će velikim radom i željom za uspehom pokušati ostvariti što bolje rezultate.

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *