Pobede Vojvodine, Spartaka, Poleta, Uniree, porazi Doline, Pobede i Slavije

U sedmom kolu Prve južnobanatske lige je na stadionu Sto topola Vojvodina pobedila Strelu iz Ivanova 4:1, dok je Dolina izgubila u Starčevu od Borca sa 0:1.

Padinci su treći sa 15 a fudbaleri iz Crepaje sedmi sa 11 bodova.

Osmo kolo na programu je 8. oktobra: u 15. čas. i 30. min. se u Crvenoj Crkvi Vojvodina sastaje sa imenjakinjom iz Crepaje, dok u Padini Dolina dočekuje Partizan iz Uljme.

Odigrano je i peto kolo Druge južnobanatske lige Zapad – Sever. U prvom opštinskom derbiju u Samošu je Spartak 1911 pobedio Pobedu 2:1, u drugom u Uzdinu je Unirea pobedila Slaviju sa 5:0. Polet je u Idvoru savladao Tempo iz Sefkerina sa 3:2.

Debeljačani su prvi sa maksimalnim učinkom od 15 bodova, Idvorci treći sa 9, Uzdinci sedmi sa 6 osvojenih bodova. Osmi Kovačičani imaju tri osvojena boda a deseta Pobeda je za sada bez osvojenog boda.
Šesto kolo i u ovoj ligi se takođe igra 8. oktobra u 15. časova i 30. min. a sastaju se u Kovačici Slavija – Spartak 1911 Debeljača, u Sefkerinu Tempo – Pobeda Samoš, u Vojlovici Mladost – Polet Idvor a u Uzdinu Unirea – Omladinac 1927 Opovo.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *