Uspeh Kovačičana na turniru u Tuzli

Karate klub Kovačica je nastupio na Internacionalnom turniru „Valentinovo“ koje je održano 11 februara u Tuzli na kojem su nastupila 72 kluba i skoro 900 takmičara.

Kovačičani su nastupili sa četiri takmičara i osvojili tri medalje. Zlato je osvojila reprezentativka Srbije Nađa Lakičin u kategoriji 2006. godište do 40 kg a do zlata je pobedila četiri  protivnice.

Srebro je osvojio odlični Siniša Ilibašić  2007. godište koji je pobedio tri protivnika a u finalu izgubio sa veoma malom razlikom.

Bronzu je izvojevao Nikola Subin 2007. godište koji je u polufinalu vodio 2:1 i 13 sekundi pre kraja nepažnjom dozvolio protivniku da osvoji poen pa je za bronzanu medalju ubedljivo pobedio svog protivnika.

Nemanja Živkov nije osvojio medalju.

Narednog vikenda Kovačičane očekuju dva turnira, u subotu 17. februara u Vršcu a u nedelju 18. februara u Beogradu na Internacionalnom turniru MB Mawashi kupu.

Trener Vukelić je u izjavi za naš program rekao da je veoma  zadovoljan trudom i osvojenim medaljama, takmičari su pokazali u kakvoj se nalaze formi pa će u narednom periodu pokušati da to isprave. Ove sezone očekuje Kovačičane veliki broj jakih takmičenja na kojim će pokušati da iskale takmičare i pripreme ih za vrhunske rezultate.

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *