Rezultati naših kuglaških klubova uz raspored novog kola

U 14. kolu Prve lige Srbija grupa Vojvodina za kuglaše su oba naša kluba izgubila identičnim rezultatom 2:6: Dolina kod kuće protiv Apatina a Slavija u Novom Sadu od Vojvodine. U nedelju 4. marta sa početkom u 15. časova igra se u okviru 15. kola u Kovačici opštinski, ali ovoga puta i derbi začelja: osma Slavija sa deset bodova dočekuje desetu Dolinu koja je sakupila devet bodova.

Odigrano je i 10. kolo Prve lige Srbija grupa Vojvodina za kuglašice. Oba naša kluba su gostovala i izgubila: Eđšeg iz Bačke Topole je slavio protiv Spartaka iz Debeljače 6:2, dok je Radnički LK iz Kikinde pobedio Slaviju iz Kovačice 7:1. U subotu 3. marta u 16. časova Slavija dočekuje Eđšeg iz Bačke Topole, dok sutradan, 4. marta, Spartak igra u Debeljači protiv NS 1932 iz Novog Sada u 15. časova. Slavija je peta sa sedam a Spartak sedmi bez boda.

U 18. kolu Prve vojvođanske lige za kuglaše je Spartak u Debeljači trijumfovao nad ekipom “13. maj” iz Novog Sada sa 5:3. Ova dva kluba sada dele treću poziciju na tabeli sa 22 osvojena boda. U Bačkoj Palanci Tikvara dočekuje spartakovce 4. marta.

Do kraja svih kuglaških takmičenja za sezonu 2017/18 ostalo je da se odigraju još četiri kola. Prvenstva se završavaju poslednjeg martovskog vikenda.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *