Rezultati naših kuglaških klubova

U 16. kolu Prve lige Srbija grupa Vojvodina za kuglaše je Slavija iz Kovačice pobedila u gostima Jadran iz Golubinaca 6:2, dok je Dolina u Padini izgubila od Eđšega iz Bačke Topole 3:5. U borbi za opstanak nalaze se četiri kluba. Sedma Slavija, osmi Jadran i deveti Eđšeg imaju po 12 bodova, dok je Dolina iz Padine deseta sa 11 bodova. Do kraja sezone 2017/18 ostala su još dva kola. Sedamnaesto kolo na programu je 18. marta.     Kovačičani u nedelju dočekuju Banat iz Zrenjanina u 15. časova, istovremeno se Dolina u Zrenjaninu sastaje protiv Kristala.

Odigrano je i 12. kolo Prve lige Srbija grupa Vojvodina za kuglašice. Spartak je izgubio službenim rezultatom 0:8 utakmicu u Senti protiv istoimenog kluba zbog neispravne dokumentacije, dok je NS 1932 u Novom Sadu savladao Slaviju 5:3. Kovačičanke su četvrte sa 11 bodova a Debeljačanke sedme bez boda. U subotu 17. marta slavijašice dočekuju u 16. časova Sentu a sutradan spartanke u 15. časova Vrbas Danu.

U Prvoj vojvođanskoj ligi za kuglaše je Spartak u 20. kolu pobedio Srem iz Sremske Mitrovice sa 4,5:3,5. Crveno-beli su četvrti sa 24 boda. Željezničar iz Inđije je domaćin spartakovcima na kuglani u Golubincima 18. marta.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *