Završen šampionat u Trećoj ligi, rukometaši Crepaje drugoligaši

U poslednjoj utakmici 14. kola Treće lige Južni Banat je Unirea pobedila u Uzdinu Glogonj 33:25, dok su rukometaši Crepaje bili slobodni.

Omladinski rukometni klub Crepaja šampion je Treće lige grupa Južni Banat za sezonu 2017/18 i od sledeće  igraće u Drugoj ligi Sever sa klubovima iz Futoga, Novog Sada, Ade, Nove Pazove, Pančeva, Titela, Sombora, tačnije protiv trinaest klubova iz Vojvodine.

Crepaja je u dvanaest mečeva u devet utakmica pobedila, dva puta poražena, jednom odigrala nerešeno. Ima drugi najbolji napad u ligi – postigla je 336 golova, najbolju odbranu – rukometaši Crepaje su primili samo 244 gola, uz drugu gol razliku +92 i, naravno, najviše osvojenih bodova 19, jedan više od rukometaša Dolova.

Unirea iz Uzdina je završila prvenstvo u istoj ligi na sredini tabele, na četvrtoj poziciji. Uzdinci su pobedili šest, izgubili pet mečeva uz jedan remi. Unirea ima četvti napad u ligi – postigli su 313 golova, četvrtu odbranu – primili su 295 golova, uz četvrtu gol razliku +18. Uzdinci su osvojili 13 bodova u ligi.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *