Plasman klubova pre vanrednog stanja

Saglasno Odluci o uvođenju vanrednog stanja u Repubilici Srbiji, i sva stonoteniska takmičenja se privremeno prekidaju, odnosno odlažu.

STSS će pripremiti predlog izmene kalendara takmičenja, kada se za to steknu uslovi, navodi se u saopštenju čelnika saveza.

Posle 15. kola u Super ligi Srbije a pre uvođenja vanrednog stanja su stonoteniseri Uniree na sedmom mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom. Uzdinci su šest mečeva pobedili, devet izgubili. 

U istoj ligi su stonoteniserke uzdinskog kluba na sedmom mestu sa 19 osvojenih bodova u 14 odigranih kola. Unirea je pet puta pobedila, devet izgubila.  

Stonoteniseri Spartaka  su na šestom mestu Prve lige Srbije sa 21 osvojenim bodom. U 15 mečeva šest trijumfa kluba iz Debeljače i devet poraza.

U Drugoj ligi grupa Sever za stonoteniserke je Slavija 96 iz Kovačice prve sa 30 bodova bez izgubljenog meča u 15. kola a Dolina iz Padine deseta sa 14 osvojenih bodova .

 

Stonoteniseri Slavije 96 iz Kovačice su šesti posle sedam kola sa osam osvojenih bodova. Jedan meč su rešili u svoju korist, šest izgubili.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *