Održana treća sednica Skupštine opštine Kovačica

Treća sednica Skupštine opštine Kovačica održana je 26. oktobra u zgradi Opštinske uprave opštine Kovačica. Pred odbornicima je bilo stavljeno na razmatranje trinaest tačaka dnevnog reda.

Sednici koja je trajala četvrt sata prisustvovalo je 21 od ukupnog broja 29 odbornika. Sve tačke dnevnog reda usvojene su jednoglasno.

Odbornici su na trećoj sednici usvojili sledeće odluke: u prvoj predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke u budžetu Opštine Kovačica za 2020. godinu i izmenu i dopunu Kadrovskog plana Opštine Kovačica za ovu godinu, u drugoj tački Odluku o izmeni i dopuni odluke o zaduživanju opštine Kovačica radi ulaganja u kapitalne investicije za 2020. godinu, u trećoj Odluku o izmenama i dopunama odluke o Opštinskom veću opštine Kovačica, a u četvrtoj Odluku o izmenama odluke o boravišnoj taksi.

U petoj tački usvojen je predlog Konsolidovanog izveštaja o izvršenju budžeta Opštine Kovačica za period januar – septembar 2020 godine.
   

Od šeste do osme tačke usvojeni su Programi o izmenama i dopunama Programa poslovanja Javnih komunalnih preduzeća Padina iz Padine, Banat iz Uzdina i Elan iz Kovačice za 2020. godinu.

Usvojen je i izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Predškolske ustanove „Kolibri“ Kovačica za radnu 2019/20 i Godišnjeg plana rada za radnu 2020/21 godinu u devetoj tački.

Za novog v.d. direktora Javnog preduzeća RTV Opštine Kovačica imenovan je Miloslav Hrćan.

Na sednici su imenovani i jedan član Školskog odbora Osnovne škole „Lukrecija Ankucić“ Samoš – Sandra Nebrigić i dva člana Školskog odbora Osnovne škole „Sava Žebeljan“ Crepaja – Dragana Karbunar i Sanja Radovančev.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *