Rezultati 12. kuglaškog kola

Naši kuglaški klubovi – Spartak i Slavija, u 12. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina pobedili su kao domaćini svoje rivale sa identičnim rezultatom – 6:2. Crveno-beli su savladali Železničar iz Inđije a Slavija  Apatin. Spartak je prvi sa 16 a Slavija četvrta sa 14 osvojenih bodova. Šestog februara Slavija igra protiv Vihora. Meč počinje u 15. časova. Istovremeno u Novom Sadu dočekuje Srem Debeljačane. 

U 8. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina je u opštinskom derbiju u Kovačici Slavija pobedila Dolinu iz Padine sa 7:1. Slavijašice su pete sa 6 osvojenih bodova a Dolina iz Padine sedma sa 2 boda. Kovačičanke putuju u  Bačku Topolu na megdan Eđšegu a crveno-plave u Padini 6. februara u 10. časova igraju sa ekipom NS 1932 iz Novog Sada. 

Kuglaši Doline pobedili su na gostovanju Sentu sa 5:3 u okviru 12. kola Druge vojvođanske lige. Dolina je treća sa 15 osvojenih bodova. Crveno-plavi bi trebalo 6. februara da odigraju meč u okviru 13. kola na domaćem terenu protiv Veterana BMV iz Vrbasa u standarnom terminu. 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *