Tatatatirci pobedili na turniru u malom fudbalu u Kovačici

Od 28. juna do 10. jula u Kovačici, na rukometnom terenu Sportsko rekreativnog centra Slavija, svake večeri sa početkom u21 čas održavao se turnir u malom fudbalu.

Tradicionalna sportska manifestacija, turnir u malom fudbalu u Kovacici, ovoga puta u organizaciji Fudbalskog kluba Slavija iz Kovačice, okupila je u tekućoj godini 7 takmičarskih ekipa iz Kovačice – Pekara Centar, Fagani, Sinovi ravnice, Tatatatirci, Delikventi, PG Bolerac, Promašaj.

Iako je događaj posvećen fudbalerima rekreativcima, na terenu su bili i profesionalci koji su pomogli svojim saigračima.

Konačno, nakon finalnih mečeva, ekipa PG Bolerac jezauzela treće mesto, Delikventi su bili drugi, a Tatatatirci su postali šampioni.

Najbolji golman na turniru bio je Pavel Cicka, najbolji strelac turnira bio je Gabrel Čižik, a najbolji igrač Pavel Čižik ml.

Iveta Hudecova je dobila specijalne nagrade kao jedina devojka na turniru. Svima su uručene i zahvalnice.

Sredstva prikupljena od kotizacije, pored sredstava koja su usmerena u fond za naknade, namenjena su Fudbalskom klubu „Slavija Kovačica“, koji planira da se posle dve godine od septembra 2022. godine ponovo uključi u takmičenje fudbalske lige. Aktuelni predsednik kluba Denis Zloh zahvalio se svim učesnicima turnira na podršci na dodeli nagrada nakon finalnih utakmica, obećavši da će se turnir ponovo održati za godinu dana.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *