Rezultati utakmica naših fudbalera

U okviru 10. kola Vojvođanske lige grupa Istok, fudbaleri Poleta iz Idvora izgubili su proteklog vikenda na domaćem terenu od Radničkog iz Kovina rezultatom 1:2. Fudbalski klub Polet iz Idvora trenutno je 7. mestu na tabeli sa 15. osvojenih bodova. Fudbaleri iz Idvora u narednom 11. kolu igraju u gostima sa ekipom Borac iz Starčeva. Utakmica će biti odigrana u nedelju 23. oktobra u 14:30.

Za dane vikenda odigrano je 10. kolo i u okviru prve Južnobanatske lige. Fudbaleri Doline iz Padine izgubili su u gostima od Vulturula iz Grebenca 4:1. Dolina je sa 10. bodova trenutno na 11. mestu na tabeli. U narednom kolu FK Dolina dočekuje Slogu iz Banatskog Novog Sela. Utakmica je na programu u nedelju 23. oktobra sa početkom u 14:30.

Fudbaleri Uniree iz Uzdina su na domaćem terenu pobedili Crvenu zvezdu iz Pavliša rezultatom 3:2. Unirea je trenutno na 12. mestu na tabeli sa 8. osvojenih bodova. U narednom 11. kolu FK Unirea igra u gostima sa partizanom iz Gaja. Utakmica će biti odigrana u nedelju 23. oktobra u 14:30. U istoj ligi Spartak 1911 iz Debeljače je izgubio u gostima od Dolova. Rezultat je bio 2:1. Debeljački fudbalski klub je trenutno sa 12. bodova na 10. mestu na tabeli. U narednom kolu u nedelju 23. oktobra Spartak će ugostiti Glogonj. Utakmica počinje u 14:30.

U opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo u okviru 7. kola Slavija iz Kovačice je na domaćem terenu pobedila Pobedu iz Samoša rezultatom 9:0. Slavija je trenutno sa 9 bodova na 5 mestu na tabeli, dok su fudbaleri iz Samoša na 9. mestu. U novom kolu koje je na programu u nedelju 23. oktobra kovačika Slavija putuje u Sakule gde se u 14:30 sastaje sa tamošnjim Borcem. Samoš je u narednom kolu slobodan. Vojvodina iz Crepaje je u istom kolu na domaćem terenu pobedila Jedinstvo iz Dubovca rezultatom 6:3. Fudbaleri Crepaje su trenutno na 7. mestu tabele i imaju 9 bodova. U narednom 8. kolu u nedelju 23. oktobra Crepaja igra u gostima sa Borcem iz Pločica. Utakmica počinje 14:30.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *