Hrubik: Dolazak predsednika Vučića velika čast za našu opštinu

Kako je ranije najavljeno, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obići će Južnobanatski okrug sutra, 19. maja. 

Vučić će posetiti Belu Crkvu, Vršac, Alibunar, Debeljaču u opštini Kovačica i Barandu u opštini Opovo, a u Pančevu će se održati veliki skup podrške Vučićevoj politici mira i stabilnosti.

 Povodom predstojeće posete predsednika Vučića opštini Kovačica i Debeljači, predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik, rekao je:

– Za našu opštinu velika je čast poseta predsednika države, gospodina Vučića. Sama činjenica da će predsednik posetiti poljoprivredno gazdinstvo Đuričkov govori o tome kako predsednik, pored velike brige koju vodi o ravnomernom razvoju zemlje, o infrastukturi, industriji, vodi računa i o očuvanju tradicionalnih vrednosti porodičnih gazdinstava i o razvoju domaće proizvodnje. Za opštinu Kovačica, koja je prevashodno poljoprivredna opština, ovo je prilika da pokažemo da su ljudi zapravo naša najveća snaga, a sama poseta predsednika Vučića je siguran znak podrške države. 

Na kraju posete Južnobanatskom okrugu, u Pančevu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se narodu na velikom skupu, koji će biti održan pred najveći  skup ikada u Srbiji, ispred Narodne skupštine, 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju.

Nevena Gligorijevic

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *