Naši ženski stonoteniski klubovi u sezoni 2019/20

Pin It

U prvom rangu Srbije za stonoteniske klubove će u Super ligi Strbije od naših klubova igrati Unirea iz Uzdina a pored nje još i četiri novosadska kluba – Novi Sad, Panonija, NS 2011 i Vojvodina 2011, zatim Obilić Aleva iz Novog Kneževca, TSC Bačka Topola, Josip Kolumbo Niš, Vršac i Senta.  
   
U drugom rangu, Prvoj ligi Srbije, naša opština neće imati predstavnike.

Jedini naš predstavnik u Drgoj ligi Srbije, trećem rangu, je Slavija 96 iz Kovačice a pored nje će se takmičiti i Čarnojević Rusko Selo, Vojvodina Bačko Gradište, Pan Kopča Novi Sad, Tornado Mihajlovo, Doža Skorenovac, Čelarevo, Domboš 2 Mali Iđoš, Beočin i Panon iz Novog Sada.

U četvrtom rangu, Vojvođanskoj ligi jedini naš predstavnik je Dolina iz Padine a pored nje će ove sezone igrati još deset klubova i to: Temerin, Sloga Ostojićevo, Tornado 2 Mihajlovo, TSC 2 Bačka Topola, Horgoš, Miletić iz Srpskog Miletića, zatim Roham Nova Crnja, Kanjiža, Voj – Pan iz Novog Sada i Tikvara iz Bačke Palanke.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227