Na ekipnom prvenstvu Srbije za juniore koje je održano u Novom Sadu su kuglaši Spartaka osvojili srebrnu medalju. Crveno-beli su nastupili su sastavu: Karolj Šike, Andraš Biro, Tibor Urkom i Janoš Balog. Prva je Vojvodina iz Bačkog Gradišta a treći su mladi kuglaši Jedinstva iz Novog Bečeja.

Ekipno prvenstvo za juniorke održano je u Novom Bečeju. Kuglašice Slavije osvojile su srebrnu medalju. Kovačičanke su nastupile u sastavu: Ivana Marko, Milica Sretenović, Tamara Milosavljević, Lana Černjoš i Ivana Čuvar. Pobednice su kuglašice Banata iz Zrenjanina a treće kuglašice Vojvodine iz Novog Sada.

U derbiju gornjeg dela tabele Prve južnobanatske lige je u Padini Dolina pobedila Crvenu zvezdu iz Pavliša rezultatom 3:1, Polet je u Idvoru savladao Jugoslaviju iz Jabuke sa 2:0 a Spartak1911 iz Debeljače je u Banatskom Novom Selu bio bolji od domaće Sloge 1:0. 

Prva Crvena zvezda iz Pavliša je osvojila 45 , druga Dolina  ima 39, treći Polet 38 a deveti Spartak 30 bodova na tabeli.

U 22. kolu 18. aprila je Spartak domaćin Potpornju, u Barandi Radnički igra protiv Doline a u Gaju Partizan se sastaje sa Poletom. Svi mečevi počinju u 16. časova i 30. minuta.  

U opštinskom derbiju Druge južnobanatske lige Zapad grupa Sever je Unirea iz Uzdina kao gost na stadionu u Debeljači pobedila Pobedu iz Samoša sa 3:1. 

Jedinstvo Stević iz Kačareva je lider na tabeli sa 34 osvojena boda, Unirea je treća sa 24 a Pobeda šesta sa 10 osvojenih bodova.

U 17. kolu 18. aprila je Unirea slobodna a Pobeda putuje u Pančevo, gde igra sa Mundialom.

Strana 1 od 316

POLITIKA