Prvog novembra se u Kovačici sa početkom u 15. časova igra opštinski derbi drugog kola Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše Slavija – Spartak Debeljača.

Posle petog kola Slavija je sedma sa četiri a Spartak deveti sa dva osvojena boda.

U odloženom prvom kolu je Slavija poražena od Jadrana u Golubincima sa 3:5 a Spartak poražen u Novom Sadu od ekipe „13. maj“ sa 2:6.

U sedmom kolu Prve vojvođanske lige su u Padini kuglaši Doline izgubili od Junaković Prigrevice iz Prigrevice sa 2:6.

Osmo kolo na programu je 22. novembra a crveno-plavi putuju u Zrenjanin na megdan prvoplasiranom Kristalu.

Osim Kristala po devet bodova u dosadašnjih sedam kola imaju još Srem iz Sremske Mitrovice i Dolina. Junaković Prigrevica je četvrta sa bodom manje. Borba za šampionsku titulu će na osnovu dosadašnjih rezulata biti neizvesnija.

Četvrto kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglašice na programu je 22. novembra. Dolina u Padini igra protiv ekipe NS 1932 a Slavija putuje u Novi Sad, gde igra protiv Petrovaradina. Slavija je treća sa četiri boda a Dolina osma bez boda.

Još jedan uspeh karatista KK Kovačica. Na Prvenstvu Srbije za kadete i juniore održanog 24. oktobra u Kragujevcu, Kovačičani su nastupili sa takmičarkom Nađom Lakičin koja je osvojila bronzanu medalju.

Nađa je nastupila u 4 borbe a u duelu za bronzu je pobedila sa rezultatom 9:8.

Trener Dragan Vukelić je izrazio veliko zadovoljstvo sa najnovijim uspehom Nađe Lakičin, naglašavajući njen sve bolji rad.

Uz vredan i naporan trud, stižu i medalje, zaključuje Vukelić i otkriva da već sledećeg vikenda ceo takmičarski pogon nastupa na prijateljskom turniru, dok takmičarke Nađa Lakičin i Anja Cvetanović nastupaju na međunarodnom turniru u Bijeljini.

U drugom kolu Prve lige Srbije grupa Sever su rukometašice Spartaka pobedile u Debeljači Mladost iz Srpske Crnje rezultatom 34:23. Meč prvog kola  u Feketiću protiv Jadrana spartanke nisu odigrale. Crveno-bele su četrvte sa dva osvojena boda iz jeden odigrane utakmice. Prvog novembra Debeljačanke putuju u Sombor, gde se sastaju sa Ravangradom.

Strana 1 od 287

POLITIKA