Uprava Fudbalskog kluba Spartak iz Debeljače i trenerJanoš Čanki napravili su harmonogram prijateljskih utakmica do početka prolećnog dela prvenstva Prve južnobanatske lige.

Sedmog februara putuju cvreno-beli u Jabuku gde se sastaju sa Jugoslavijom.

Nedelju dana kasnije, 14. februara, igra Spartak kod kuće protiv Jedinstva Stević iz Kačareva.

Naredni meč spartakovci igraju protiv Uniree, i to u Debeljači ili Uzdinu, 21. februara.

U nedelju 28. februara, dolazi u Debeljaču na megdan Spartaku Mundijal iz Pančeva.

Prva južnobanatska liga startuje drugi deo šampionata 7. marta.

Drugi turnir super liga - za žene i za muškarce - igrao se pretposlednjeg vikenda januara u Sportskom centru u Bečeju. Drugi turnir prvih liga - za muškarce i za žene - održan je u sportskoj dvorani “Medison” u Zrenjaninu. U Super ligi Srbije za žene je Unirea iz Uzdina odigrala 23. i 24. januara mečeve od 5. do 8. kola. Aleksandra Tamaš, Danijela Vukšić i Tatjana Cickova su u 5. kolu poražene od ekipe NS 2011 iz Novog Sada, u 6. od Novog Sada, u 7. od Čoke, i u 8. od Crvene zvezde iz Beograda. Svi mečevi su završeni rezulatom 0:4. Od 5. do 8. kola su igrale i stonoteniserke STK Slavija 96 iz Kovačice u Prvoj ligi Srbije. U 5. su slavijašice slavile u komšijskom derbiju protiv Pančeva 4:0. Za Kovačičanke su igrale igračice iz Padine Maja Vanjo, Svetlana Sladeček i Jana Havela. U 6. kolu su pobedile Čarnojević sa 4:2, u 7. je Slavija izgubila od ekipe Stoni iz Niša sa 0:4 a u 8. od Sparka iz Beograda sa 0:4. Treći turniri liga se igraju 30.i  31. januara. Turniri prvih liga u obe konkurencije igraju se u Kanjiži, turnir Super lige za muškarce se igra u Zrenjaninu i turnir Super lige za žene se igra u Bečeju.

Drugi turniri super i prvi liga se igraju 23. i 24. januara. Drugi turnir super lige za žene i super lige za muškarce se igra u Sportskom centru u Bečeju. Drugi turnir prve lige za muškarce i prve lige za žene se igra u sportskoj dvorani “Medison” u Zrenjaninu, objavljeno je na sajtu stonoteniskog saveza Srbije.

Svi učesnici i organizator su dužni da se pridržavaju mera nadležnih organa i Protokola o merama zaštite STSS.

Treći turniri liga se igraju 30. i 31. januara. Turniri prve za muškarce i žene se igraju u Kanjiži, turnir super lige za muškarce se igra u Zrenjaninu i turnir super lige za žene se igra u Bečeju.

Igrači koji su registrovani nakon isteka redovnog letnjeg registracionog perioda i u redovnom zimskom registracionom periodu stiču pravo nastupa na utakmicama super i prvih liga  počev od 12. kola liga, odnosno u drugom delu ligaških takmičenja, navodi pomenuti sajt.

Strana 1 od 300

POLITIKA