Stonoteniski rezultati

Pin It

Posle 14. kola Prve lige Srbije za stonotenisere je Železničar iz Niša prvi sa 30 bodova i odigran meč više a Unirea iz Uzdina druga sa 27 bodova. Ova dva kluba će se naredne sezone boriti u najvišem družavnom rangu – Super ligi Srbije. Drugi klub iz Niša Medijana i drugi klub iz opštine Kovačica – Spartak iz Debeljače – nalaze se na trećem i četvrtom mestu sa 23 boda. U 14. kolu je Železničar pobedio Spartak iz Debeljače sa 4:2 a Unirea iz Uzdina TSC iz Bačke Topole 4:1. U subotu 16. marta u 18. časova se u Debeljači Spartak u opštinskom derbiju sastaje sa Unireom.

I stonoteniserke Uniree iz Uzdina su obezbedile učešće u Super ligi Srbije u sezoni 2019/20. Posle 14. kola nalaze se na prvom mestu na tabeli sa 27 bodova. Drugoplasirana Vojvodina 2011 iz Novog Sada ima dva boda manje od Uzdinki. U prethodnom kolu je Unirea kod kuće savladala Rapid iz Nikolinaca sa 4:0. Šesnaestog marta Uzdinke odlaze u Barajevo na megdan istoimenom klubu.


U Drugoj ligi Srbije grupa Sever su stonoteniserke Slavije 96 pete sa 20 osvojenih bodova iz 14. kola. Kovačičičanke su izgubile u Skorenovcu od Dože 1:4 a prema rasporedu bi 16. marta u 16. časova Slavija trebalo da dočeka Čarnojević iz Ruskog Sela.

Stonoteniserke Doline su u 10. kolu savladale drugi tim Tornada iz Mihajlova sa 4:3 u okviru Prve vojvođanske lige. Ekipa iz Padine putuje 17. marta u Beočin gde se sastaje sa istoimenom ekipom. Dolina je peta sa 9 bodova.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227