Predlog liga Stonoteniskog saveza Vojvodine za sezonu 2019/20

Pin It

U novoj stonoteniskoj sezoni u Stonoteniskom savezu Srbije i Stonoteniskom savezu Vojvodine takmiči se 69 klubova iz pokrajine.

U nadležnosti Stonoteniskog saveza Vojvodine za sezonu 2019/20 su takmičenja u trećem, četvrtom i petom rangu takmičenja kod stonotenisera i u trećem i četvrtom rangu takmičenja kod stonoteniserki.

Kod muškaraca u trećem rangu takmičenja – Drugoj ligi Sever neće igrati klubovi iz naše opštine, kao ni u četvrtom rangu takmičenja – Vojvođanskoj jedinstvenoj ligi koja je podeljena u dve grupe A i B ligu.

Peti rang takmičenja za stonotenisere podeljen je na četiri ravnopravne lige: Južno Bačku, Severno Bačku, Sremsku i Banatsku ligu. Od naših klubova u Banatskoj ligi takmičiće se Slavija 96 iz Kovačice. Protivnici slavijaša biće sledeći klubovi: Roham 2 iz Nove Crnje, Galadska 2 iz Kikinde, Millennium 2 iz Vršca, Doža iz Skorenovca i Profi line iz Ečke.

Kod stonoteniserki u trećem rangu takmičenja – Drugoj ligi Sever igraće devojke iz Slavije 96 iz Kovačice, kao i stonoteniserke Doline iz Padine.

Rivalke slavijašicama i crveno-plavima iz Padine biće devojke iz sledećih klubova: Vojvodina iz Bačkog Gradišta, Pan Kopča iz Novog Sada, Tornado iz Mihajlova, Doža iz Skorenovca, Čelarevo, Beočin, Panon iz Novog Sada i Domboš 2 iz Malog Iđoša.

Opština Kovačica nema predstavnika u četvrtom rangu takmičenja – Vojvođanskoj ligi za žene.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227