Plasman naših na stonoteniskim rang-listama

Pin It

Na konačnoj rang-listi stonotenisera u seniorskoj konkurenciji Dejan Ocokoljić iz Uniree Uzdin je na jedanaestom mestu, a njegove klupske kolege su zauzele sledeće pozicije - Jovan Bosika 51., Aleksandru Bojer 58., Ireinel Dalea 93., dok je njegov sin Uzdinac Kristijan Dalea koji nastupa za Temerin  82.

Objavljena je i konačna rang-lista za seniorke. Prva je Uzdinka Izabela Lupulesku koja nastupa za Novi Sad, Reka Bezeg iz Uniree je deseta, dok su njene klupske koleginice - Sofija Šćepanović 21., Aleksandra Tamaš 36., Danijela Bosika 41.

Za ostale kategorije stonotenisera i stonoteniserki poslednje ažuriranje podataka je bilo za 10. mart.

Na rang-listi za juniore nema naših stonotenisera.

Juniorka Uniree Reka Bezeg nalazi se na drugom mestu rang-liste u pomenutoj konkurenciji. Padinska stonoteniserka Svetlana Sladeček iz Slavije 96 iz Kovačice je deseta, Aleksandra Tamaš iz Uniree 22., dok je njena klupska koleginica Danijela Vukšić 32.

Uzdinac Filip Šubonj koji nastupa za Banat iz Zrenjanina je 31. na rang-listi kadeta.

Na rang listi kadetkinja je Padinka Jana Havelova iz Slavije 96 iz Kovačice na jedanaestom mestu, a njene klupske koleginice i sugrađanke su na sledećim pozicijama: Dunja Sarić je na dvanaestoj poziciji, Danijela Vukšić je 21., Maja Vanjo 29., a Janina sestra Hana Havela 30.

Kod mlađih kadeta je Filip Šubonj na devetom mestu, Uzdinac Andrei Groza iz Slavije 96 iz Kovačice na 21. a njegov sugrađanin i klupski kolega Matija Grosu 24.

Jana Havelova je prva na rang-listi mlađih kadetkinja, Maja Vanjo deveta, Kovačičanka Ivona Svorec petnaesta – sve tri nastupaju za Slaviju 96, dok je Padinka Anđela Kovač iz Doline 46.

Tags:

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227