Od takmičenja za sledeću sezonu odustala je muška sekcija STK Unirea

Pin It

Stonoteniski klub Unirea iz Uzdina odustao je od takmičenja u Super ligi Srbije i pored osvojenog sedmog mesta za prošlu sezonu među elititnim klubovima.

Zbog teške finansijske situacije svi dovedeni igrači za prošlu sezonu napustili su klub: Hunor Falb u Radnički iz Novog Sada, Dejan Ocokoljić u Radnički iz Niša, Filip Radović u Banat iz Zrenjanina.

Otišle su i stonoteniserke: Reka Bezeg i Kalina Hristova u Panoniju iz Novog Sada, koje će od sledeće trenirati dojučerašnji strateg Uniree Nikolae Lupulesku. Sofija Šćepanović će od sledeće sezone nastupati za Vojvodinu 2011 iz Novog Sada.

Jedini koji je ostao u klubu od stonotenisera je Jovan Bosika, koji će zbog novonastale situacije nastupati u novoj sezoni za Profi line iz Ečke.

Bez igrača i bez para rukovodstvo je bilo primorano da se odrekne takmičenja u Super ligi Srbije.

Ženska ekipa Uniree ostaje da se takmiči u Super ligi Srbije posle osvojenog šestog mesta u prošloj sezoni. U klubu će sledeće sezone uz trenera Lorencija Lupuleskua nastupati Uzdinke Aleksandra Tamaš, Danijela Vukšić i Danijela Bosika, Kovačičanka Tatjana Cickova, kao i devojičice iz mlađih naraštaja - Uzdinke koje je redovno trenirao u klubu Emanuel Lupulesku.

Imperativ za ovu mladu i neiskusnu ekipu će im biti u novoj sezoni da osiguraju opstanak u najelitnijem rangu takmičenja.

Uzdinac i dojučerašnji trener Uniree Nikolae Lupulesku a u novoj sezoni trener ŽSTK Panonija iz Novog Sada će pored pomenitih Reke Bezeg i Bugarke Kaline Hristove imati u sastavu i Draganu Vignjević, Mariju Galonju, kao i stonoteniserku iz Slovenije AnuTofan.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227