Uspeh karatista Kovačice na Kupu Vojvodine

Pin It

Još jedan veliki uspeh karatista KK Kovačica: 3. oktobra nastupili su na Kupu Vojvodine za pionire i nade i osvojili dve zlatne medalje.

Kovačičani su nastupili sa dva takmičara i oba su osvojili po zlatnu medalju u svojoj kategoriji:

Nikola Subin je nastupio kao 2007 godište – kategorija 40 kg i osvojio zlato. Njegov klubski drug Siniša Ilibašić 2007 godište – kategorija 45 kg je takođe kao i Nikola bio nadmoćan u svojoj kategoriji.

Jedanaestog oktobra Kovačičani nastupaju na Kupu Srbije za kadete, juniore i mlađi seniori, sa tri takmičara u Kragujevcu: Nađa Lakičin i Ivan Horvat kadeti i mlađa seniorka Anja Cvetanović.

Trener Dragan Vukelić je u izjavi za naš program rekao da je veoma zadovoljan osvajanjem dva zlata. Sada im predstoje svakodnevni treninzi u Kovačici i Pančevu kako bi podigli formu na još veći nivo. U narednom periodu očekuju državna prvenstva i Kup Srbije za pomenute uzraste kao i Balkansko prvenstvo.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227