Krajem aprila pokušaj za Tokio preko Portugala

Pin It

Izabela Lupulesku i Sabina Šurjan na kvalifikacionom turniru u Dohi vodile su borbu za plasman na Olimpijske igre, ali je za mlade srpske igračice koje prvi put nastupaju na pojedinačnim kvalifikacijama ovo bio pretežak izazov, piše Milan Mirković.

Izuzetna konkurencija, manjak iskustva na ovakvim turnirima i novi sistem žrebanja – sve ovo je u određenoj meri uticalo da prvi pokušaj plasmana na Olimpijske igre ne uspe reprezentativkama Srbije. Međutim, novi izazov očekuje ih od 21. do 25. aprila kada će se za vizu boriti u Portugalu na evropskim kvalifikacijama, nastavlja Mirković u tekstu na portalu stonitenis.org.

Verujemo da će zemlja sa Pirineja biti srećna za Izabelu i Sabinu, onako kako je bila muškarcima kada su u januaru prošle godine priredili senzaciju i pridružili se Olimpijskom timu Srbije u Tokiju.

Izabela je ostavila sjajan utisak pogotovo što ona ovakav turnir do sada nije igrala. Treba istaći i to da je cilj ove generacije plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. i u Los Anđelesu 2028, ističe portal www.stonitenis.org. 

 

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227