Poznat stonoteniski kalendar za novu sezonu

Pin It

Izvršni odbor Stonoteniskog saveza Srbije usvojio je kalendar takmičenja za sezonu 2021/22, piše Milan Mirković sa portala stonitenis.org. 

Čast da otvore sezonu imaće juniori i mlađi kadeti koje 4. i 5. septembra očekuje prvi bodovni turnir. Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Memorijal ”Sabo Ištvan” u Čoki, prenosi pomenuti portal.

Prvi turnir Super i Prvih liga na programu je 9. i 10. oktobra. Kada su u pitanju Druge i niže lige, regionalni savezi samostalno kreiraju kalendar, dodaje Mirković.

Kao i do sada, kalendar je podložan promenama u skladu sa planom reprezentacije i izmenama kalendara evropske i svetske stonoteniske federacije.

Prema usvojenom kalendaru, prvi turnir super i prvih liga na programu je 9. i 10. oktobra, drugi 30. i 31. oktobra, treći 4. i 5. decembra. 

Dvanaesto i trinaesto kolo igra se u januaru, naredna tri kola u februaru, sedamnaesto i osamnaesto u martu, dok će se poslednja tri kola održati od 30. aprila do 15. maja. 

U Prvoj ligi Srbije za stonoteniserke nastupaće ove sezone Unirea iz Uzdina i Slavija 96 iz Kovačice.

Tags:

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227