Karavan naive u poseti prestonici

Pin It

Karavan naive je u petak 12. oktobra iz Kovačice krenuo na svoj put po Srbiji. Prva stanica je Centar za Kulturu Vlada Divljan u Beogradu.

Po drugi put putujuća izložba pod nazivom Karavan naive članova  Galerije naivne umetnosti iz Kovačice krenula je na put. Prva stanica je Centar za Kulturu Vlada Divljan u Beogradu. Posetioce je na otvaranju izložbe pozdravio predstavnik Centra Dušan Nedeljković a o samoj izložbi i uopšte ideji Karavana naive govorila je direktora Galerije naivne umetnosti (GNU) u Kovačici Ana Žolnaj Barca. Ona je istakla da je ovaj neposredan vid predstavljanja dela 28 umetnika i komunikacije samih umetnika sa posetiocima, veoma zanimljiv domaćinima izložbi. Posetioci su imali priliku da pogledaju uživo preko 50 umetničkih radova. Ova putujuća izložba će ostati u Beogradu do četvrtka 18. oktobra kada se seli u Niš. Od 20. oktobra građani Niša će imati priliku da uživaju u delima slikara članova Galerije naivne umetnosti. Nakon Niša Karavan naive ide dalje i vraća se u Banat preciznije u Vršac u Halu Milenijum.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227