Kovačica lider Inkluzivnog Džudoa u Srbiji

Pin It

U zavisnosti od brige za sve članove jedne društvene zajednice gradira se razvijenost jednog društva.

Po tome Kovačička opština se nalazi u visoko razvijenom društvu jer snažno brine o marginalnim grupama osoba kojima se pruža neophodna pomoć da se uključe u društvene tokove kao ravnopravni članovi.

Dnevni boravak za osobe sa invaliditetom kojim koordinira Centar za Socijalni rad u Kovačici na čelu sa direktorkom centra gospođom Dušankom Petrak koji je i inicijator Inkluzivnog Džudoa.

Fokus ovog neobičnog događaja je na uzvratnoj poseti korisnika Dnevnog boravka osoba sa invaliditeom svojim drugarima iz istovetnog centra U Somboru.

Povod posete je zajednički trenig Inkluzivnog Džudoa korisnika koji su pioniri u inkluziji osoba sa invaliditetom u sportske aktivnosti kroz Džudo.

Ovoj temi posvetićemo celovečernju emisiju a za vesti o ovom neobično snažnom i lepom događaju govorila je direktorka centra za socijalni rad u Kovačici Dušanka Petrak.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227