120 milona za sportsku halu u Crepaji

Pin It

Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dodelio je 60 miliona za jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u opštini Kovačica – sportsku halu u Crepaji! Opština izdvaja dodatnih 60!

Zamenik predsednika opštine Kovačica Petar Višnjički danas je u Novom Sadu potpisao ugovor vredan 60 miliona dinara. Naime, prema konkursu za finansiranje sufinansiranje u oblasti razvoja sporta koji je raspisao Fond, opština Kovačica je jedna od tri opštine u Vojvodini za koju su izdvojena sredstva po pomenutom konkursu.

Sportska hala za razvoj sporta u celoj opštini

Sredstva u visini od 60 miliona dinara predviđena su za projektne aktivnosti i za dalju realizaciju projekta izgradnje sportske hale u Crepaji.

Opština Kovačica će izdvojiti dodatnih 60 miliona dinara, pored dobijenih 60, kako bi se nastavili radovi na ovom velikom i važnom projektu za razvoj sporta I poboljšanje uslova bavljenja sportskim aktivnostima.

Radovi počeli prošle godine, nastavljaju se dalje


Podsetimo, opština Kovačica je iz svog budžeta već tokom prethodne godine izdvojila 25 miliona dinara za rušenje stare i nefunkcionalne sale i izgradnju temelja za novu multifunkcionalnu sportsku halu u Crepaji.

Širom Vojvodine značajni investicioni projekti

Dodeli ugovora prisustvovali su predsednik Pokrajinske Vlade gospodin Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.
„Čeka nas veliki posao, želimo da pomognemo manje razvijenim opštinama. Širom Vojvodine imaćemo značajne investicione zahvate“, izjavio je predsednik Mirović.

POLITIKA