Danas u jutarnjim časovima je u stambenoj zgradi u ulici JNA u Kovačici izbio požar. Na lice mesta su u 6:30 izašli vatrogasci i policija.

U gašenju požara učestvovala su tri vatrogasna vozila i devet vatrogasaca. Jedna osoba je lakše povređena. U požaru je izgorela jedna soba i hodnik, dok u susednim stanovima nije pričinjena veća materijalna šteta. Požar je lokalizovan za pola sata a intervencija je završena u 9 časova. Uzrok požara znaće se nakon istrage.

Inače Vatrogasno-spasilačka jedinica u Kovačici je u novembru dva puta izlazila na teren. Intervenisali su zbog saobraćajne nezgode i jednog požara na otvorenom.

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak 15. juna u Kovačici na raskrsnici ulica Bratstva jedinstva i JNA. U udesu koji se dogodio u 18 sati učestvovala su dva putnička vozila. Dva lica su lakše povređena dok je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i prevezena je na dalje lečenje u pančevačku bolnicu. Tačan uzrok nesreće, znaće se nakon policijske istrage.

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na pružnom prelazu, na lokalnom tzv. letnjem putu Kovačica – Debeljača.

Kako nezvanično saznajemo do nezgode je došlo oko četiri sata ujutru, kada su se sudarili teretno vozilo i voz. Povređen je vozač teretnog vozila koji je prevežen na dalje lečenje u pančevačku bolnicu i kako saznajemo nije životno ugrožen. Policija je bila na licu mesta i obavila uviđaj i saobraćaj se sada odvija normalno.

Tags:

Strana 1 od 4

POLITIKA