Četvrta sednica SO Kovačica

Pin It

Četvrta sednica Skupštine opštine Kovačica održaće se u velikoj sali za sednice u zgradi Opštinske uprave opštine Kovačica, u ponedeljak 21. decembra sa početkom u 11. časova.

  
Na dnevnom redu je 29 tačaka. U prvih pet razmatraće se predlozi Odluka: u prvoj Odluke o budžetu Opštine Kovačica za 2021. godinu i Kadrovskog plana Opštine Kovačica za 2021. godinu; u drugoj o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama za teritoriju Opštine Kovačica; u trećoj o izmenama i dopunama Odluke o platama, naknadama i drugim primanjima lica na javnim funkcijama u organima i službama opštine Kovačica, odbornika SO Kovačica, članova opštinskog veća i članova radnih tela SO Kovačica; u četvrtoj o tekućim dotacijama Domu zdravlja Kovačica iz sredstava budžeta opštine Kovačica za izvršavanje obaveza definisanih Odlukom o budžetu opštine Kovačica za 2021. godinu; u petoj o poveravanju poslova Javnom komunalnm preduzeću „Elan“ Kovačica.
   
Razmatranje pravilnika o radu JKP „Samoš“ iz Samoša naziv je šeste tačke dnevnog reda.
   
U sedmoj tački se planira razmatranje Izmena i dopuna godišnjeg plana Predškolske ustanove „Kolibri“ za radnu 2020/2021 godinu.
   
Od osme do šesnaeste tačke će se razmatrati Izveštaj o radu i Finansijski izveštaji za 2019. godinu, redom: JP „Naš stan“ iz Kovačice, JP RTV Opštinse Kovačica, JKP - „Rad“ Crepaja, „Padina“ Padina, „Samoš“ Samoš, „Elan“ Kovačica, „Banat“ Uzdin, „Idvor“ Idvor i „4. oktobar“ Debeljača.
   
Od 17. do 25. tačke dnevnog reda razmatraće se Programi poslovanja za 2020. godinu i to redom: JP „Naš stan“ iz Kovačice, JP RTV Opštine Kovačica, JKP - „Elan“ Kovačica,  „Padina“ Padina,, „Rad“ Crepaja,  „4. oktobar“ Debeljača „Banat“ Uzdin, „Samoš“ Samoš i „Idvor“ Idvor.
   
U 26. tački razmatraće se Izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije na teritoriji Opštine Kovačica za 2020. godinu.
   
Razmatranje Godišnjeg plana rada Štaba za vanredne situacije na teritoriji Opštine Kovačica naziv je 27. tačke dnevnog reda.
   
U pretposlednjoj razmatraće se Informacija o stepenu uskladjenosti planiranih i realizvanih aktivnosti iz programa poslovanja JP, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima a čiji je osnivač Skupština opštine Kovačica za period od 1. januara do 30. septembra 2020. godine.
   
Izbor komisije za predstavke i žalbe je prema dnevnom redu u poslednjoj 29. tački dnevnog reda.

MALI OGLASI


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227