Pobeda Spartaka, remi Slavije i Uniree, porazi ostalih klubova

U 7. kolu Vojvođanske lige Istok  Slavija iz Kovačice je odigrala nerešeno u Plandištu protiv Sloge 2:2 a Dolina izgubila u Padini od ŽAK-a 1:3.

Na tabeli je Slavija na trinaestom mestu sa 7 bodova a Dolina šesnaesta bez boda. U sledećem 8. kolu 1. oktobara je Kozara u Banatskom Velikom Selu domaćin Dolini, dok 2. oktobra u 15:30 se Slavija u Kovačici sastaje protiv Jedinstva Banatskog Karađorđeva.
Odigrano je i 7. kolo Prve južnobanatske lige: Strela je u  Ivanovu bila je bolja od Vojvodine iz Crepajae, rezulat je bio 1:4 u korist domaćih. Na tabeli je Vojvodina na šesnaestom mestu sa 3 osvojena boda. U sledećem 8. kolo 2. oktobara u 15:30 na stadionu Sto topola domaća Vojvodina dočekuje  Borac iz Starčeva.
U Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad – Sever odigrano je  4. kolo: Tempo iz Sefkerina dočekao je Unireu iz Uzdina, meč je završen bez pobednika 2:2. Spartak 1911 je u Debeljači u opštinskom derbiju deklasirao  Pobedu iz Samoša 10:0 a slobodan klub u ovom kolu bio je Polet iz Idvora. Na tabeli prvi Spartak 1911 iz Debeljače osvojio je 9 bodova, četvrta Unirea Uzdin ima 7 bodova, osma Pobeda iz Samoša 1 bod i deveti Polet iz Idvora je bez boda. U sledećem 5. kolu 2. oktobra u 15:30 u opštinskom derbiju Unirea dočekuje  Spartak 1911 iz Debeljače, Polet u Idvoru Omladinac 1927 iz Opova a slobodan klub u petom kolu je Pobeda iz Samoša.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *