Danijela Karkušova najbolja kadetkinja u Požegi

Na prvom turniru A klase Stonoteniskog saveza Srbije za juniore i kadete održanog prvog vikenda u oktobru u Požegi je Danijela Karkušova osvojila prvo mesto u kadetskoj konkurenciji.

Naredni bodovni turnir ali samo za kadete i mlađe kadete je Trofej Beograda 22. i 23. oktobra.

Od 5. do 9. oktobra u Vrnjačkoj Banji traje Otvoreno prvenstvo Srbije za juniore i kadete uz učešće preko 100 takmičara iz 18 zemalja. Prva dva dana takmičenja rezervisana su za juniore, poslednja dva za kadete a ekipni deo šampionata u obe konkurencije održaće se 7. i 8. oktobra. Od naših kadetkinja nastupaju u pojedinačnom delu, dublu, miksu i ekipnoj konkurenciji članica Slavije ’96 Danijela Karkušova i članica Uniree Danijela Bosika, u juniorskoj konkurenciji reprezentuju Srbiju stonoteniserka Uniree Adela Ardeljan i dojučerašnje članice Uniree Izabela Lupulesku i Sabina Šurjan a jedan od reprezentativnih trenera najvećoj stonoteniskoj smotri u Srbiji je Uzdinac Nikolae Lupulesku.

Takmičenje u Vrnjačkoj Banji je jedini turnir u Srbiji na kome mogu juniori, juniorke, kadeti i kadetkinje upisati bodove za svetsku rang-listu.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *