Spartak lider, remi Vojvodine i Uniree, porazi i najboljih

U jedanaestom kolu Vojvođanske lige Istok su u Padini fudbaleri Doline izgubili od drugoplasiranog Dinama 1945 iz Pančeva 0:8, dok je Slavija iz Kovačice poražena u Nakovu od trećeplasiranog Poleta 2:5. Slavijaši su četrnaesti sa deset bodova a crveno-plavi šesnaesti bez boda.

U nedelju 30. oktobra Slavija u Kovačici igra protiv sedmog Vršac Uniteda, dok Dolina gostuje u Perlezu gde se sastaje sa dvanaestom Vojvodinom 1928. Utakmice počinju u 13. časova i 30. minuta.
Jedanaesto kolo odigrano je i u Prvoj južnobanatskoj ligi gde su u Alibunaru Budućnost i Vojvodina iz Crepaje odigrali nerešeno 1:1. Četrnaesta naša „Voša“ ima osam bodova a u dvanaestom kolu se sastaje protiv petnaestog Partizana u Gaju.
U osmom kolu Druge južnobanatske lige Zapad Sever su naši klubovi postigli sledeće rezultate: u opštinskom derbiju u Debeljači Spartak 1911- Polet Idvor 3:0, u Samošu Pobeda – Radnički Baranda 2:4 i u Uzdinu Unirea – Glogonj 1:1. Spartak je prvi sa 19 bodova, četvrta Unirea ima 12, osmi Polet 4 i deveta Pobeda jedan bod.
Poslednje deveto jesenje kolo igra se 30. oktobra u 14. časova a sastaju se od naših timova: u Barandi Radnički – Unirea, u Idvoru Polet – Pobeda i u Opovu Omladinac 1927 – Spartak.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *