Konkurs PSP namenjen voćarskoj proizvodnji do polovine novembra

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji APV za ovu godinu.

Cilj konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji AP Vojvodine u 2016. godini je podizanje tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za opremanje hladnjača, nabavku opreme za pripremu, pranje, poliranje, čišćenje, sortiranje i pakovanje voća, grožđa i povrća, sušara za industrijsko, začinsko i lekovito bilje i preradu uljarica.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava planiranih za raspodelu koja se dodeljuje po konkursu iznosi do 14.038.032,00 dinara, a mogu biti do 50% od ukupne vrednosti investicije.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava iznosi: za opremanje hladnjača – do 3.000.000,00 dinara, a za ostale namene do 1.000.000 dinara.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju fizička lica i zemljoradničke zadruge. Rok za prijavu je 15. novembar 2016. godine.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *