Pobeda Vojvodine, porazi najboljih

Petog novembra su fudbaleri Slavije izgubili u 13. kolu Vojvođanske lige Istok od Radničkog u Kovinu 0:5. Sutradan su igrači Doline poraženi u Padini od Budućnosti iz Srpske Crnje 1:6. Slavija je petnaesta sa jedanaest bodova, Dolina šesnaesta bez boda. U subotu 12. novembra Slavija ponovo gostuje, ovoga puta u Srpskoj Crnji gde igra protiv Budućnosti a sutradan u nedelju je Dolina ponovo domaćin. Na megdan crveno-plavima dolazi četrnaesta Sloga iz Plandišta. Meč u Padini 13. novembra počinje u 13. časova.

Na stadionu “Sto topola” u Crepaji je u okviru 13. kola Prve južnobanatske lige Vojvodina pobedila trećeplasiranu imenjakinju iz Seleuša rezultatom 2:1. Ovom pobedom je Vojvodina iz Crepaje prvi put u jesenjem delu prvenstva na trinaestom mestu od šesnaest klubova. U subotu 12. novembra Crepaja igra komšijski derbi u Kačarevu protiv ekipe Jedinstvo Stević.

Do kraja prvenstva u ligama gde igraju Slavija, Dolina i Vojvodina ostala su još dva kola. Šampionat u Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad Sever završen je krajem oktobra. Jesenji prvak je Spartak iz Debeljače.

J. Šp.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *