Počele prijave za Božićno – novogodišnji vašar

Šetnja Deda Mraza i ove godine za mališane

Prijave za četvrti Božićno-novogodišnji vašar su počele. Svi zainteresovani prodavci koji žele da izlažu svoju robu mogu da se prijave putem zvaničnog mejla Turističke organizacije opštine Kovačica took.marketing@gmail.com. Pored mejla, svi zainteresovani mogu se dodatno informisati i na broj telefona 013/660-460 ili dolaskom u prostorije Turističke organizacije opštine Kovačica na adresi Masarikova 69.

Ovogodišnji božićno-novogodišnji vašar je četvrti po redu, a posećenost, izazvana velikim ponudom robe širokog asortimana, svake godine je sve brojnija.

Ove godine bazar uoči Božića i Nove godine biće organizovan na platou Mesne zajednice u Kovačici u nedelju 18.decembra sa početkom u 13 časova.

Pored organizovanja novogodšnjeg vašara, i ove godine TOOK tradicionalno organizuje i šetnju Deda Mraza kroz mesta opštine. Prikupljanje slatkiša takođe je počelo, a u mestima koja Božić obeležavaju 25. decembra, Kovačici, Padini, Debeljači i Uzdinu, možete donirati slatkiše u mesnim zajednicama ovih mesta i dodatno se informisati na brojeve telefona pomenutih mesnih zajednica ili u Turističkoj organizaciji opštine Kovačica.

Mesna zajednica u Debeljači: 013/664-159
Mesna zajednica u Padini: 013 667007
Mesna zajednica u Uzdinu: 013/673-303
TOOK: 013/660-460
took.marketing@gmail.com

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *