Novogodišnja čarolija stiže u Samoš

U organizaciji Doma kulture Vladimir M. Fijat mališani iz Samoša imali su prilike da uz pomoć Peđolina prisustvuju humanitarnom koncertu Mari Mari u Beogradu.

Koncert pod nazivom Srce za decu organizovan je besplatno za sve mališane, a pod pokroviteljstvom opštine Voždovac i Sportskog centra Šumice u kom je i održan. Najlepše i najradosnije dečjie pesmice hora Muzičke radionice Mari Mari orile su se među najmlađim posetiocima u nedelju 18. decembra.

Posebna gošća bila je Jelena Tomašević, a celokupan program vodio je glumac i voditelj Peđolino. Prisutnima se obratio i predsednik opštine Voždovac, Aleksandar Savić.

Nakon koncerta, mališani su posetili Trg otvorenog srca na kom su pevali izvođači poznatog muzičkog takmičenja, Mateja i Una, ali i Ivana iz grupe Negativ.

Pored navedenih aktivnosti, prema rečima Jelene Trajković, vršioca dužnosti direktorke doma kulture u Samošu, nema odmora za članove ove kulturne ustanove. U planu je organizovanje manifestacije Novogodišnja čarolija 26. decembra sa početkom u 13 časova.

Program ovog događaja upotpuniće folkloraši i fudbaleri samoškog Fudbalskog kluba Pobeda. Ispred doma kulture će se kuvati rakija i vino, sa posebnim đakonijama za sladokusce. Takođe, decu će zabavljati Deda Mraz koji je pripremio i izvesna iznenađenja.

Godinu će u DK Vladimir M. Fijat  završtiti još jednom aktivnošću koja je planirana za 30. decembar. Naime, tada je planirana žurka kao završni događaj za sve koji su bili vredni tokom ove godine i učestvovali na radionicama u organizaciji samoškog doma kulture.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *