Priznanja fudbalerima, klubu i fudbalskom radniku

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi Fudbalski savez opština Kovačica – Opovo je prvi put od osnivanja dobio svoje prostorije.

Fudbaleri i sportski radnici će celokupnu fudbalsku administraciju moći da obavljaju u bivšoj zgradi društveno-političkih organizacija u ulici Maršala Tita broj 11, istakli su na svečanoj i radnoj sednici Proširenog sastava Izvršnog odbora Fudbalskog saveza opština Kovačica – Opovo zamenik predsednika opštine Kovačica Jan Husarik i savetnik predsednika opštine Kovačica za sport i omladinu Jozef Toman.

Predsednik Fudbalskog saveza opština Kovačica – Opovo Predrag Perović dodelio je plakete najboljim u ovoj godini: za najuspešniji fudbalski klub proglašen je jedini srpskoligaš Borac iz Sakula, iz ovog kluba su I najbolji sportski radnik Živica Ćirić, kao i najbolji igrač FSO Kovačica – Opovo Marko Milovac.

Za najperspektivnije fudbalere proglašeni su Pavel Čižik iz Slavije Kovačica – sin fudbalera Pavela Čižika, kao i Damir Jaramaz iz Spartaka Debeljača i David Delić iz Doline Padina.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *