Prezentacija našeg turizma na sajmu u Bratislavi

Na predstojećem sajmu turizma ITF Slovakiatour 2017 u Bratislavi u Slovačkoj republici i ove godine biće predstavljena celokupna turistička ponuda opštine Kovačica. Turistička organizacija opštine Kovačica je poziv za učešće na sajmu dobila zajedno sa turističkom organizacijom Vojvodine i nastupiće u okviru zajedničkog štanda.

Ovaj sajam je izuzetno dobar za predstavljanje naše opštine, s obzirom na etničku strukturu naše lokalne zajednice i broja posetilaca koji dolaze iz Slovačke republike, kažu u Turističkoj organizaciji opštine Kovačica. ,,Cilj nastupa naše turističke organizacije je svakako kvalitetna prezentacija celokupne turističke ponude naše opštine široj javnosti, ali i uspostavljanja kontakata sa slovačkim turoperaterima. Želeli bismo da nađemo adekvatne turističke agencije iz Slovačke koje bi u svoju ponudu uvrstile i opštinu Kovačica. Na sajmu će nastupiti i druge države, poput Poljske i Madjarske, za koje je poznato da putuju preko Republike Srbije na putu ka moru. Tranzitni turisti bi mogli da se zaustavljaju u opštini Kovačica u turističkom naselju Relax, što nam je takođe jedan od ciljeva da pokušamo da uspostavimo kontakt sa ljudima iz tih zemalja“, navode u Turističkoj organizaciji opštine Kovačica.

Sajam se održava u periodu od 26. do 29. januara. U Bratislavi će svoju turističku ponudu prezetovati oko desetak gradova i opština iz Srbije, među njima i grad Beograd. Za promotere srpskog turizma će prvi dan sajma biti upriličen koktel u ambasadi Srbije u Bratislavi. Bratislavski sajam je najveća smotra domaćeg i inostranog turizma u Slovačkoj i ubraja se u najvažnije turističke manifestacije u srednjoj Evropi. Uporedo sa sajmom turizma održaće se tradicionalno i sajam lovstva i odmora i sajam WELLNESSa i FITNESSa.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *